25 november

Even voorstellen… Santje Geuze start als projectleider capaciteitsmanagement en informatie-uitwisseling.

Vanaf half november leidt Santje Geuze binnen het ROAZ het project om in de regio een keuze te maken voor een systeem dat inzicht biedt in beschikbare capaciteit van de acute zorg  en om de digitale informatie-uitwisseling binnen de keten in beeld te brengen. In dit bericht lees je in het kort meer over haar en haar opdracht.

 

Wat kom je bij ons doen de komende tijd?

“De juiste zorg op de juiste plek op het juiste moment. Daar draait het in de acute zorg om. Dit betekent dat de verschillende ketenpartners soepel informatie met elkaar moeten kunnen uitwisselen. In de basis gaat het volgens mij dan om samenwerking. Welke informatie wissel je uit en hoe doe je dat zo effectief en efficiënt mogelijk? De mensen vormen de basis, stap twee is bekijken welk soort systeem ons daarbij kan ondersteunen.”

 

Hoe ziet het proces er voor jou uit?

“Het begint bij mij met gesprekken. Ik verdiep me in mensen en ga op zoek naar hun behoeften en wensen. Ik vind het mooi als ze enthousiast worden en we samen verder richting een oplossing komen. Zo help ik het bestuurlijk ROAZ om volgend jaar een keuze te maken voor een systeem dat inzicht geeft in de beschikbare capaciteit van acute zorg en prioritering voor berichtenuitwisseling in de regio. Ik heb er heel veel zin in en kijk ernaar uit om met de mensen samen te werken!”

 

Heb je vragen of ideeën? Neem gerust contact op met Santje.