Ketenavond Kindertrauma en brandwonden goed ontvangen

23 september 2021

Op 1 juli 2021 organiseerden we voor het eerst sinds het uitbreken van de Covid-crisis weer een ketenavond (voorheen scholingsavond) met als thema ‘Kindertrauma en brandwonden’. Vanwege de coronamaatregelen was dit een hybride bijeenkomst waarbij 30 deelnemers fysiek aanwezig konden zijn en een onbeperkt aantal online. Uit de opkomst en de evaluatie van deze avond blijkt dat deelnemers het waarderen dat de ketenavonden weer gestart zijn. Dit zien we ook terug in de grote hoeveelheid ideeën die aangeleverd zijn voor toekomstige ketenavonden, waarvoor onze dank!

 

Het merendeel van de bezoekers was online aanwezig. De combinatie van fysiek en online aanwezig zijn bij de ketenavond werd door de meeste deelnemers én sprekers ook als prettig ervaren. Feedback en suggesties over het delen van kennis binnen de regio zijn altijd welkom.

 

Meer informatie

Heb je de ketenavond gemist? Kijk dan de presentaties van de sprekers terug (onderaan de pagina). De volgende ketenavond is op 28 september met als thema’s: Letsel door onweer/bliksem en dwarslaesie met wervelfracturen.