25 februari 2021

Maak kennis met Corina Geerts, secretaresse AZO

In de rubriek ‘Maak kennis met’ spreken we met Corina. Ze werkt sinds 18 januari 2021 als secretaresse bij AZO.  

 

Een nieuw gezicht bij AZO. Hoe kunnen we je tegenkomen?

“Voorlopig zul je mijn naam vooral zien wanneer ik je uitnodig voor een overleg. Naast agendabeheer verzorg ik zaalreserveringen, wat in de Covid-tijd neerkomt op digitale ontmoetingsplekken zoals Teams of Skype. En ik zorg voor verslaglegging van bijeenkomsten en allerlei secretariële werkzaamheden. In de loop van de tijd zal ik mijn takenpakket uitbreiden en ga ik ondersteuning bieden bij verschillende projecten.”

 

Waarom heb je voor AZO gekozen?
“Ik houd van de zorg en heb al ruim 20 jaar ervaring als secretaresse in de gezondheidszorg. Zo heb ik hiervoor bij Pluryn gewerkt en ben ik jarenlang secretaresse geweest bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Daar werkte ik onder andere bij het Transferpunt zorg en ondersteunde ik transferverpleegkundigen die zorg na ontslag regelden. Ik ben dus al bekend met veel terminologie en het werkveld. Bij AZO kon ik een nieuwe uitdaging aangaan door te kiezen voor een duo-functie. Naast mijn werk voor AZO, ben ik namelijk ook secretaresse voor Transmurale Zorg.”

 

Hoe bevalt het werk?
“Het is even wennen om een nieuwe baan te beginnen in de Covid-tijd. Als ik op kantoor ben, loop ik door een vrijwel leeg gebouw omdat iedereen zoveel mogelijk thuiswerkt. Dan is het lastiger om snel mensen te leren kennen. Ook gaan veel dingen nog niet op de automatische piloot omdat alles nieuw is. Maar dat hoort bij de zorg. Die is continu in ontwikkeling en daar houd ik van.”


Contact

Wil je Corina bereiken? Bel of mail haar dan. Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
06 31133411

Corina.Geerts@radboudumc.nl